Welkom op

de website

Waar let je op bij de aankoop van een dakraam? Lees tips en advies en kom erachter wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast raden wij u aan om meerdere offertes van diverse specialisten te vergelijken om zo op de kosten te besparen.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Wilt u een dakraam of een dakkapel?

Als u meer licht en lucht wilt in een kamer dan kunt u kiezen voor een dakraam of een dakkapel. In sommige gevallen kunt u zelfs voor beide kiezen als u dat wilt. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Alles heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Laten we ze hier met u bespreken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

De voordelen van een dakraam!

Laten we beginnen met het bespreken van de voordelen van een dakraam. Het sterkste voordeel van een dakraam is, dat de kosten van een dakraam niet extreem hoog zijn. Voor nog geen duizend euro heeft u een mooi dakraam in uw dak en kunt u al genieten van meer lucht en meer licht.
Een nadeel van een dakraam is dat u nog steeds gebukt door de ruimte zult moeten gaan om het dakraam open te zetten.

De voordelen van een dakkapel!

Een dakkapel heeft als nadeel, dat de investering een stuk hoger is dan bij een dakraam. Het grootste voordeel is echter dat u meer woonruimte krijgt. U heeft meer vierkante meters woonruimte in uw huis, waardoor de waarde van de woning ook zal stijgen. Een dakkapel is dus een investering in de verhoging van de waarde van uw huis. Een dakkapel zorgt ook voor veel meer licht in uw woning.
Daarnaast kan een dakkapel ervoor zorgen dat u niet hoeft te verhuizen. U kunt veel kosten besparen door voor een dakkapel te kiezen.

Een goed advies!

Om de exacte mogelijkheden te leren kennen, wat voor u nu het beste is, is het goed om een afspraak te maken met een adviseur rondom dakramen en dakkapellen. Laat u onafhankelijk adviseren. Ook kan het verstandig zijn om en een adviseur welke u een dakraam wil verkopen uit te nodigen en een adviseur welke u een dakkapel wil verkopen. Ze zullen u nog meer inzicht geven.
Een offerte opvragen bij meerdere partijen kan ook geen kwaad om zo een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden, de garanties en ook de investering.

Klik hier als u 6 offertes van specialisten wilt voor een dakraam.

Klik hier als u 6 offertes van specialisten wilt voor een dakkapel.