Welkom op

de website

Waar let je op bij de aankoop van een dakraam? Lees tips en advies en kom erachter wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast raden wij u aan om meerdere offertes van diverse specialisten te vergelijken om zo op de kosten te besparen.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

De prijzen van een dakraam

Als u een dakraam wilt gaan plaatsen dan is het belangrijk om de dakraam prijzen te kennen. Daarnaast is het ook verstandig om te informeren naar de prijzen om een dakraam te laten plaatsen door een vakman. Als u handig bent dan is dit niet nodig. Het is belangrijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Een dakraam zelf plaatsen is namelijk ook mogelijk. Het is dan wel belangrijk, dat u weet wat u doet. Zeker als u de dakconstructie moet veranderen. U wilt natuurlijk niet dat het dak in elkaar zakt, omdat u een klein dakraam wilde plaatsen.

Hoeveel kost een dakraam?

Laten we beginnen met de kosten van het dakraam zelf. De prijs van het dakraam is afhankelijk van het materiaal wat er wordt gebruikt. Denk hierbij vooral aan de kosten van het glas. Hoe beter de isolatie is van het glas in het dakraam, hoe duurder het dakraam zal zijn. Laten we u enkele prijsvoorbeelden geven, zodat u zelf een goed beeld kunt krijgen van de prijzen van een dakraam. Hieronder hebben we enkele afmetingen en prijzen opgesomd:

  • Een dakraam van 55 bij 78 centimeter is er vanaf 500 euro
  • Een dakraam van 55 bij 98 centimeter is er vanaf 550 euro
  • Een dakraam van 66 bij 98 centimeter is er vanaf 575 euro
  • Een dakraam van 66 bij 118 centimeter is er vanaf 600 euro
  • Een dakraam van 78 bij 118 centimeter is er vanaf 675 euro

Het zijn slechts een aantal voorbeelden van prijzen voor een dakraam.

Een exacte prijs!

Het beste is om in contact te treden met een vakman welke u de dakramen kan leveren welke aansluiten bij uw gewenste afmetingen. Door bij meerdere bedrijven een offerte op te vragen is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de kosten. Vraag een offerte op met daarin afzonderlijk genoemd de kosten voor het dakraam en voor het plaatsen van het dakraam. Op die manier krijgt u een uitstekend inzicht in hoe de kosten zijn verdeeld.